+46 340 848 11 info@vertiseit.se

VÅRT TEAM

Vi brinner för att utveckla våra kunders affärer och vår bransch i stort
Henrik West

Henrik West

Key Account Manager

Henrik är säljaren som drivs av att utveckla våra kunders affärer. På fritiden spelar han gärna golf eller fiskar.

Martin Einarsson

Martin Einarsson

Key Account Manager

Martin har arbetat som nyckelkundsansvarig inom retail under en längre tid. Med Martins erfarenhet av kundkommunikation inom retail vet han vad just ni behöver.

Georgios Gryparis

Georgios Gryparis

Key Account Manager

Efter avslutade ekonomistudier har Georgios arbetat på UCUS med väntrums TV. UCUS är ett bolag som Vertiseit förvärvade 2016. På Vertiseit arbetar Georgios som Key account manager, främst inom området Public.

Erik Rudling

Erik Rudling

Key Account Manager

Erik är våra kunders kontakt inom Corporate Communication och har tio års erfarenhet i branschen. Han spenderar gärna sin fritid i simbassängen, på sin cykel eller på en uteservering i Köpenhamn.

Sibel Ahmet

Sibel Ahmet

Art Director

Sibel är glädjespridaren som ser till att kundens budskap levereras med en hög kreativ höjd som ger önskad affärsnytta. Till vardags trivs hon bäst i DJ-båset.

Emil Kihlberg

Emil Kihlberg

Customer Experience Manager

Ödmjuk kille som alltid visar sig få rätt till slut. I rollen som Kundutvecklare arbetar Emil med att utveckla våra befintliga kunders lösningar och affärer.

Mikael Ohlsson

Mikael Ohlsson

Developer

Ahmed Chaban

Ahmed Chaban

Developer

Vid 22-års ålder blev Ahmed den yngsta studenten genom tiderna att ta examen på Chalmers. Han arbetar nu med utveckling av våra produkter och tjänster samt kundspecifika integrationer och lösningar.

Daniel Isedal

Daniel Isedal

Motion Designer

Daniel på Signage Studio och har tidigare studerat till Motion Designer på Hyper Island. Han har även spelat volleyboll på elitnivå men satsar nu på att nå toppskiktet i pingisrankingen på kontoret.

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

Customer Experience Manager

Maria har en lång erfarenhet av marknadsföring, försäljning, konceptutveckling och projektledning. Hon har provat livet utomlands, i huvudstaden, fjällen och har nu landat på Västkusten. På fritiden är skidåkning, löpning och vågsurfing är några av favoritsporterna.

Markus Timour

Markus Timour

Developer

Markus är nyutbildad systemutvecklare som arbetar med integrationer mot våra kunders system samt utveckling av våra produkter.

Max Körner

Max Körner

Developer

Michael Wahlgren

Michael Wahlgren

Support Technician

Michael har en bred teknisk kompetens och ett nyvunnet träningsintresse. På Vertiseit ansvarar Michael för att stötta de kunder som hör av sig till vår support.

Christina Hayward

Christina Hayward

Art Director

Christina har ett öga för färg och form. Tvåspråkig med bakgrund i USA och Skottland. Christina har lång erfarenhet av mediaproduktion och projektledning och arbetar som produktionsledare på Vertiseit.

Lina Bengtsson

Lina Bengtsson

Finance Manager

Tjejen med full koll. Lina har det övergripande ekonomiska ansvaret och arbetar med bolagets kundavtal.

Andrej Malje

Andrej Malje

Integration Specialist

Andrej är alltid på jakt efter nya hemautomatiserings-prylar och annan hårdvara för att pussla ihop i olika fritidsprojekt. På Vertiseit jobbar han med att göra skärmarnas innehåll dynamiskt och datadrivet.

Bernt Karlsson

Bernt Karlsson

Delivery Manager

Bernt är en tennisälskande och nyfiken person som inte ger sig innan han har fått svar på sina frågor. På Vertiseit jobbar Bernt med att projektleda utrullningar till våra kunder.

Linda Hanselius

Linda Hanselius

Accountant

Positiv tjej med bakgrund inom smyckesbranchen. På Vertiseit ansvarar hon för bolagets löpande redovisning och ekonomisk uppföljning.

Henrik Fävremark

Henrik Fävremark

Delivery Manager

Henri Tegelberg

Henri Tegelberg

Support Manager

Vår glada finne som arbetar med service och installation hos kunder. Han nöjer sig dock inte med detta utan har hela sitt hus fullt av uppkopplade teknikprylar.

Emil Turesson

Emil Turesson

Delivery Manager

Emil har en bakgrund inom filmproduktion och ett genuint teknikintresse. Här på Vertiseit jobbar han med våra våra leveranser och installationer.

Emilia Bjurehed

Emilia Bjurehed

Planner

Emilia är utbildad planner och projektedare via Berghs SoC med erfarenhet från olika byråer. Hon har arbetat med Digital Signage tidigare och har nu återvänt till branschen. Fritiden ägnas åt extremsporter och det stora intresset för konst och design.

Jeanette Bengtsson

Jeanette Bengtsson

Accountant & HR

En social tjej som hunnit med mycket i livet. Bland annat att driva en av Sveriges största campingplatser för att därefter ta en magister inom ekonomi. Håller koll på både HR och redovisning här på Vertiseit.

Jonas Mandrén

Jonas Mandrén

IT Manager

Jonas har det övergripande ansvaret för vår IT-miljö. Han har ett stort teknikintresse som resulterat i en egenbyggd ”racing-drönare” och ett helt uppkopplat hem. Som utbildad Divemaster genomför han gärna apparatdykning som kontrast till sitt tekniska intresse.

Tommie Andersson

Tommie Andersson

Support Technician

Tommie är en fotbollsintresserad kille som brinner för att hjälpa våra kunder som kontaktar supporten. Han har lämnat storstadslivet i Göteborg för att testa på radhuslivet i lilla Horred.

Jessica Öberg

Jessica Öberg

Art Director

Jessica är en positiv tjej med känsla för färg och form. Hon har lång erfarenhet från stora varumärken inom retail. I Jönköping tog hon sin högskoleutbildning inom grafisk design och webbutveckling.

Oskar Edespong

Oskar Edespong

CTO, Co-founder

Efter avslutade studier på Chalmers var Oskar med och grundade Vertiseit 2008. Sedan dess är han IT-Chef och högst ansvarig för att leda systemutvecklingen. Idag är Oskar en av Sveriges främsta experter inom Digital Signage och anlitas ofta som konsult vid mer omfattande integrationer.

Elias Johnstone

Elias Johnstone

Developer

Elias är systemutvecklare och kommer från telekombranschen. På Vertiseit jobbar han med utvecklingen av våra produkter.

Adrian Eriksson

Adrian Eriksson

Deputy CEO, Co-founder

Adrian ansvarar för att projektleda utrullning av större installationer. Detta omfattar allt från planering till val av hårdvara och driftsättning. Adrian har som en av grundarna till Vertiseit lång erfarenhet inom branschen.

Johan Lind (fd. Högberg)

Johan Lind (fd. Högberg)

CEO, Co-founder

Johan arbetar med projektledning och utveckling av kundernas digitala kommunikationslösningar. Som en av grundarna till Vertiseit har Johan en lång erfarenhet av Digital Signage och digital kommunikation.

Hör av dig

Ditt namn
Företag
E-post
Telefonnummer
Meddelande

Huvudkontor Varberg
Kyrkogatan 7
432 41 Varberg
+46 340 848 11

Kontor Stockholm
Ranhammarsvägen 20F
168 67 Bromma
+46 8 200 801

Support
support@vertiseit.se
+46 340 848 12