+46 340 848 11 info@vertiseit.se

BURGER KING STÄRKER SNITTKÖPET

Utmaning

Efterfrågan och beslutsprocessen varierar stort mellan exempelvis lunch eftermiddag och kväll. Burger Kings stora utmaning låg därför i att presentera rätt erbjudande för kunden vid rätt dag och tid på dygnet. Man hade även ett behov av att enkelt kunna styra menydispositionen och genomföra prisjusteringar både centralt och lokalt.

Lösning

Menyer och erbjudanden anpassas efter väldefinierade dayparts, vilket skapar en bättre upplevelse för restaurangens kunder. Lösningen bygger på Visual Retail, QSR för hantering av menydispositioner och hantering av sortiment samt prislistor i ett enkelt webbgränssnitt.

Om Burger King

1954 öppnade David Edgerton och Jim McLamore sin första hamburgerrestaurang i Miami, vilket kom att bli starten på Burger King. Företagets första restaurang i Europa öppnade i Madrid 1975. Den första restaurangen i Sverige slog upp sina portar på Gustav Adolfs torg i Malmö år 1976. Öppningen väckte stor uppmärksamhet då det var Burger Kings andra restaurang i Europa. Det finns för närvarande fler än 11 550 Burger King-restauranger i 71 länder.

ANDRA PROJEKT

Hör av dig
Ditt namn
Företag
E-post
Telefonnummer
Meddelande