+46 340 848 11 info@vertiseit.se

Visa vägen med en vass strategi för digital utomhusreklam

Digital utomhusreklam har snabbt etablerat sig som en ny och effektiv mediekanal.

Genom att erbjuda ett högt observationsvärde och en överlägsen flexibilitet skapar det medvärde för annonsörer.

Skräddarsy ditt budskap

Med digital utomhusreklam erbjuds mediaköparen en ny mediekanal med högt observationsvärde och nya kreativa möjligheter. Annonsören kan förmedla rätt budskap vid rätt tid och plats, för en bättre reklaminvestering. Nu är det möjligt att anpassa budskapet efter tid på dygnet, väderlek eller andra yttre faktorer. Du får även möjligheten att interagera direkt med mottagaren genom exempelvis smartphone eller QR-kod.

Nå relevant målgrupp

I takt med att marknaden mognar har allt fler nischaktörer etablerat sig. Idag finns det skärmnätverk för extern reklam inom ett stort antal områden. Några av de vanligaste kanalerna är utomhus, gym, restauranger, nattklubbar och väntrum. I och med denna utveckling blir det allt enklare för annonsören att nå rätt målgrupp med rätt budskap.

Plattform för ökat samarbete

För att en satsning inom digital utomhusreklam verkligen ska löna sig, och ge mer tillbaka – utvecklar vi nu samarbeten mellan lokala skärmägare, nätverk och säljföretag. Vertiseit har varit drivande i utvecklingen att skapa den tekniska plattform som möjliggör samarbeten.

Enhetlig prismodell

En viktig utveckling är marknadens ökade samsyn kring värdering och prissättning av kampanjytorna. En majoritet av aktörerna inom utomhussegmentet arbetar med en standardiserad, kontaktbaserad prissättningsmodell. Detta gör att reklamköparen kan jämföra mediet med andra och känna större trygghet.

v

FÖRDELAR

ÖKA OBSERVATIONSVÄRDET
SKAPA KREATIVA KAMPANJER
BLI MER RELEVANT
INTERAGERA MED KUNDEN

Läs mer om våra projekt

VISUAL ADVERTISING

Molnbaserad Digital Signage mjukvara för digital kundkommunikation.
Läs mer
Hör av dig
Ditt namn
Företag
E-post
Telefonnummer
Meddelande

Huvudkontor Varberg Kyrkogatan 7
432 41 Varberg
+46 340 848 11

Kontor Stockholm Ranhammarsvägen 20F
168 67 Bromma
+46 8 200 801

Support
support@vertiseit.se
+46 340 848 12