Vill du arbeta på ett entreprenörsdrivet företag under stark tillväxt, vars kärnvärden präglas av kundnytta, enkelhet och kreativitet? Just nu söker vi en ekonom för ett vikariat.


Tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår bland annat fakturering, att vara behjälplig i den löpande bokföringen, framtagning av underlag till ekonomirapporter, samt andra administrativa uppgifter. Du kommer att ingå i vårt ekonomi/HR -team som består av en grupp om idag 4 personer. Vi har en hög kvalitet på ekonomiuppföljningen med avstämning och ekonomisk rapportering varje månad.

Vi arbetar med några av Sveriges mest älskade företag och varumärken, som Volvo, J.Lindeberg, Burger King, SkiStar och Lindex. Vi är en premiumleverantör av Digital Signage, med fokus på långsiktiga affärsrelationer, där din förmåga att kommunicera med såväl kunder som leverantörer är värdefull.

Vi sökerVi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter eller har en relevant högskoleutbildning för tjänsten. Vi ser gärna att du även har goda Excelkunskaper.

De viktigaste egenskaperna är dock att du är ambitiös och nyfiken, att du är noggrann och har ett sinne för detaljer såväl som företagets ekonomi i helhet. Vi ser gärna att du är kreativ och inte rädd för att ifrågasätta och utmana rådande processer.

Kvalifikationer

 • God social kompetens
 • Intresse för redovisning
 • Förstår värdet av noggrannhet – såväl som företagets ekonomi som helhet.
 • God samarbetsförmåga
 • Prestigelöst förhållningssätt

Hos oss får du

 • Ett vikariat med start enligt överenskommelse.
 • Tjänsten är mellan 75%-100% med fast lön
 • Arbeta med ett fantastiskt team av olika kompetenser
 • En kultur som präglas av öppenhet, kreativitet, enkelhet och kundnytta
 • En gemenskap där alla är delaktiga i bolagets framgång och utveckling
 • Arbeta med intressanta kunduppdrag
 • Arbeta i en kreativ miljö i centrala Varberg

Placeringsort: Varberg
Omfattning: 75-100%
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Tillsättning kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat. Vilket också betyder att tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.


Ansökan
Sista ansökningsdag är den 10 mars.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, tillsättning av denna tjänst kan komma att ske innan ansökningsperioden gått ut. Tjänsten är heltid med placering på vårt huvudkontor i Varberg. För mer information är du välkommen att kontakta Lina Bengtsson på telefonnummer 070-35 791 49 eller lina.bengtsson@vertiseit.se Ansökningar tas emot via ansokan@vertiseit.se.

Vertiseit AB
Vertiseit möjliggör en enhetlig varumärkesupplevelse och en sammanhållen kundresa genom att addera digitala lösningar till det fysiska kundmötet. Bland kunderna återfinns Volvo Cars, Liseberg, Stena Line, Hemköp och Burger King med flera. Vi är ett bolag under stark tillväxt och söker nu en ekonom med placering i Varberg. Bolaget har omkring 50 anställda, huvudkontor i Varberg och omsatte under verksamhetsåret 2018 drygt 66 MSEK.

Vertiseit söker Ekonom – vikariat