Vill du arbeta på ett entreprenörsdrivet företag under stark tillväxt, vars kärnvärden präglas av kundnytta, enkelhet och kreativitet? Älskar du grafisk formgivning och har ett brinnande intresse för kommunikation? Då är du troligen den person vi söker!

TJÄNSTEN
Som Art Director på Vertiseit arbetar du med kundens digitala uttryck i butik. I ditt arbete kommer du tillsammans med dina kollegor skapa kreativ kommunikation som engagerar, berör och skapar effekt.

Vi arbetar med några av Sveriges mest älskade företag och varumärken, som Volvo, J.Lindeberg Burger King, SkiStar och Lindex. Vi är en premiumleverantör av Digital Signage, med fokus på långsiktiga affärsrelationer, där din förmåga att vårda relationer och utveckla kundens kommunikation är avgörande.

VI SÖKER
Den person vi söker är ambitiös, nyfiken och brinner för att utveckla kundens affär genom effektiv kommunikation. Viktiga egenskaper i ditt arbete är att vara lyhörd, förstå kundens behov samt att kunna utveckla och kreera med kundens affärsmål i fokus.

För att lyckas tror vi att du har relevant utbildning eller erfarenhet av grafisk produktion. Du har en naturlig känsla för färg och form. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet som grafisk formgivare eller AD. Erfarenhet av motion design eller HTML/CSS är meriterande men inget krav.

KVALIFIKATIONER

 • Bemästrar Adobe Creative Cloud
 • Grafisk och kreativ höjd
 • Starkt intresse för kommunikation
 • God förståelse för kundens behov
 • God social kompetens
 • Prestigelöst förhållningssätt

HOS OSS FÅR DU

 • Heltidsanställning med fast lön
 • Arbeta med ett fantastiskt team av olika kompetenser
 • En kultur som präglas av kreativitet, enkelhet och kundnytta
 • En gemenskap där alla är delaktiga i bolagets framgång och utveckling
 • Arbeta med intressanta kunduppdrag
 • Arbeta i en kreativ miljö i centrala Varberg

Placeringsort: Varberg
Omfattning: 100 %
Tillsättning: Enligt överenskommelse


Tillsättning kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat. Vilket också betyder att tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.


Ansökan
Sista ansökningsdag är den 22 februari. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, tillsättning av denna tjänst kan komma att ske innan ansökningsperioden gått ut. Tjänsten är heltid med placering på vårt huvudkontor i Varberg. För mer information är du välkommen att kontakta Jessica Öberg på telefonnummer 070-35 79 136 eller jessica.oberg@vertiseit.se Ansökningar tas emot via ansokan@vertiseit.se.

Vertiseit AB
Vertiseit möjliggör en enhetlig varumärkesupplevelse och en sammanhållen kundresa genom att addera digitala lösningar till det fysiska kundmötet. Bland kunderna återfinns Volvo Cars, Liseberg, Stena Line, Hemköp och Burger King med flera. Vi är ett bolag under stark tillväxt och söker nu en Art Director med placering i Varberg. Bolaget har omkring 50 anställda, huvudkontor i Varberg och omsatte under verksamhetsåret 2018 drygt 65 MSEK.

VERTISEIT SÖKER – ART DIRECTOR