Vill du arbeta på ett kreativt företag under stark tillväxt, vars kärnvärden präglas av kreativitet, enkelhet och kundnytta? Just nu söker vi en webbutvecklare som jobbar med integrationer och webbdesign.

TJÄNSTEN
På Vertiseit blir du en del av teamet som utvecklar våra lösningar. Du kommer jobba med utveckling av integrationer och konfigurera kundlösningar. Tjänsten innebär mycket kundkontakt så tjänsten kräver att du är kommunikativ och socialt kompetent.

Tjänsten kräver god kunskap inom Javascript, HTML5 och CSS.

Arbetet sker i vårt byråteam där utvecklare och grafiker arbetar tillsammans. Du kommer inledningsvis att arbeta med konvertering av kunder till ny plattform. En roll med stor frihet, ansvar och möjlighet att påverka.

Vi arbetar med några av Sveriges mest älskade företag och varumärken, som Volvo Cars, Gina Tricot, Burger King, SkiStar och Hemköp. Vi är en premiumleverantör av Digital Signage, med fokus på långsiktiga affärsrelationer. Många av våra lösningar bygger på integrationer med uppdragsgivarens system och plattformar, vilket ger dig varierande utmaningar och möjlighet att få arbeta i projekt med kundens utvecklingsteam.

VI SÖKER
Den person vi söker är ambitiös, driftig och är inte rädd för att lära sig nya saker. Viktiga egenskaper i ditt arbete är att vara prestigelös, lyhörd och resultatinriktad. Du har inga problem att ta ansvar för sitt eget arbete.

För att lyckas så tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik och utveckling. Du har en relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER

  • Brinnande intresse för teknik
  • Ansvarsfull och resultatinriktad
  • Relevant utbildning

HOS OSS FÅR DU

  • Arbeta i ett fantastiskt team av ambitiösa människor
  • Arbeta i en kreativ miljö på Varbergs kanske bästa kontor
  • En företagskultur som präglas av kreativitet,mångfald, innovation och framåtanda
  • En gemenskap där alla är delaktiga i bolagets framgång och utveckling

Placeringsort: Varberg
Omfattning: 100 %
Tillsättning: Löpande

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 2:a Februari. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, tillsättning av denna tjänst kan komma att ske innan ansökningsperioden gått ut. Tjänsten är heltid med placering på vårt huvudkontor i Varberg. För mer information är du välkommen att kontakta Oskar Edespong på telefonnummer 070-35 79 145 eller oskar@vertiseit.se. Ansökningar tas emot via ansokan@vertiseit.se

Vertiseit AB
Vertiseit är en helhetsleverantör av lösningar för Digital Signage, med kunder som Liseberg, Stena Line, Hemköp och Burger King med flera. Vi är ett bolag under stark tillväxt med placering i Varberg. Bolaget har 50 anställda, huvudkontor i Varberg och omsatte under verksamhetsåret 2018 drygt 66 MSEK.

 

Webbutvecklare till Vertiseit