Vill du arbeta på ett snabbväxande bolag, vars kärnvärden präglas av kundnytta, enkelhet och kreativitet? Just nu söker vi en engagerad Key Account Manager (KAM) som vill vara med och utveckla framtidens kundupplevelser inom retail.

Vertiseit är en strategisk partner för framtidens digitala kundupplevelser i butik. Vi skapar varumärkes- och affärsvärde för våra kunder genom att koppla samman den fysiska och digitala upplevelsen. Vi tar ansvar från strategi och koncept till löpande utveckling av våra kunders helhetslösningar.

Företaget grundades 2008 och består av ett team med omkring 50 drivna medarbetare, inklusive dotterbolag. Vi omsätter cirka 70 Mkr och har haft en stabil årlig tillväxt under hela resan. Till vårt försäljningskontor i Stockholm, Bromma söker vi nu en affärsdriven KAM.

TJÄNSTEN
Som KAM på Vertiseit får du möjlighet att ansvara för några av företagets nyckelkunder, kombinerat med bearbetning av nya potentiella storkunder. Du kommer att vara en del av ett drivet team och arbeta såväl operativt som strategiskt för att skapa långsiktigt affärsvärde för våra kunder inom retail.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du att ansvara för försäljningen på den svenska marknaden avseende befintliga såväl som nya kunder. I rollen som KAM agerar du bollplank och rådgivare till kunderna avseende deras digitala kundupplevelse i butik. Kunderna är framförallt stora retail-kedjor där kontakten sker med marknads- och/eller försäljningsavdelningen med en förväntad hög servicenivå och professionalitet.

Vi arbetar med några av Sveriges mest älskade företag och varumärken, som Volvo, Burger King, SkiStar, Hemköp, J.Lindeberg och Lindex. Vi är en premiumleverantör av Digital Signage, med fokus på långsiktiga affärsrelationer, där din förmåga att vårda relationer och utveckla kundens koncept är avgörande.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har en bakgrund inom B2B-försäljning
  • Har relevant erfarenhet och stort intresse för retail
  • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
  • Drivs av att utveckla långsiktiga kundrelationer
  • Håller dig uppdaterad om marknaden och trender

DIN BAKGRUND
Troligtvis har du en bakgrund inom B2B-försäljning av byråtjänster, konsult- eller IT-tjänster. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med service-, detalj- eller dagligvaruhandel är det meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person har du en hög affärsmässighet, har lätt för att förstå både bolagets och kundens affär och trivs med att arbeta i en entreprenöriell miljö. Du sätter höga mål, är resultatinriktad och prestationsorienterad. Då en stor del av kundutvecklingen sker i tvärfunktionella projekt så förväntar vi oss att du är en god lagspelare. Givetvis förväntar vi oss även att du är en relationsbyggare av rang, som både har lätt för att skapa nya relationer och underhålla befintliga.

HOS OSS FÅR DU

  • Arbeta med ett fantastiskt team av olika kompetenser
  • Arbeta på ett bolag som driver utvecklingen i branschen
  • En kultur som präglas av kreativitet, innovation och framåtanda
  • En gemenskap där alla är delaktiga i bolagets framgång och utveckling

Placeringsort: Stockholm, Bromma
Omfattning: 100 %
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 4:e februari. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, tillsättning av denna tjänst kan komma att ske innan ansökningsperioden gått ut. Tjänsten är heltid med placering på vårt kontor i Stockholm, Bromma. För mer information är du välkommen att kontakta Johan Lind på telefonnummer 070-35 79 154 eller johan@vertiseit.se Ansökningar tas emot via ansokan@vertiseit.se.

Vertiseit AB
Vertiseit är en helhetsleverantör av lösningar för Digital Signage, med kunder som Volvo, Stena Line, Lindex och Burger King med flera. Vi är ett bolag under stark tillväxt och söker nu en KAM med placering i Bromma. Bolaget har omkring 50 anställda, huvudkontor i Varberg och omsatte under verksamhetsåret 2018 drygt 70 MSEK med dotterbolag.

Key Account Manager till Vertiseit, Stockholm