CFO TILL VERTISEIT

Vill du arbeta i ett snabbväxande bolag, vars kärnvärden präglas av kreativitet, enkelhet och kundnytta? Just nu söker vi en affärsdriven CFO som kan vara med och utveckla bolaget vidare i noterad miljö.

Vertiseit är en strategisk partner för framtidens digitala kundupplevelser i butik.

Företaget grundades 2008 och består av ett team med omkring 50 drivna medarbetare, inklusive dotterbolag. Vi är ett snabbväxande, utvecklings fokuserat och lönsamt bolag. Vi omsätter cirka 70 Mkr och har haft en stabil årlig tillväxt under hela resan. År 2018 blev vi utsedda till Årets Företagare i Halland.

Till vårt huvudkontor i centrala Varberg rekryterar vi nu en driven CFO som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Under 2019 planerar vi för en börsnotering av bolaget på Nasdaq First North.

TJÄNSTEN

Tjänsten som CFO hos oss är central och viktig där du är en del av bolagsledningen. Det är en ny roll hos oss där vi ser att du är aktiv i styrning och uppföljning av bolagets verksamhet samt bidrar såväl strategiskt som operativt i det framåtsyftande arbetet. Du ingår i vår ledningsgrupp och har ansvar för vår ekonomiavdelning. Dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Övergripande ansvar för redovisning och rapportering samt föredragande gentemot styrelse och ägare
  • Löpande analys och uppföljning av verksamheten, såväl finansiellt som operationellt
  • Ansvar för budget- och prognosprocessen
  • Likviditetsplanering och ansvar för uppföljning av finansiella riskområden
  • Delaktig i arbetet med affärsstrategi, affärsplan och verksamhetsplan
  • Utveckling och uppföljning av verksamhetsprocesserna

I din roll rapporterar du direkt till VD och har personalansvar för våra tre kompetenta medarbetare på ekonomiavdelningen. Teamet består av en ekonomi/redovisningsansvarig, två redovisningsekonomer, de har idag helhetsansvaret för redovisning, lön och HR.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Då du har många kontaktytor och det av stor vikt att din kommunikativa förmåga är god där du behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift.

Erfarenhet från tillväxtföretag, noterad miljö, och IFRS är meriterande och vi önskar att du har ett stort intresse och förståelse för affären som helhet.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du ambitiös och självgående med ett proaktivt förhållningsätt. Du trivs att arbeta i en entreprenöriell miljö. Du har även en uttalad analytiskt ådra och har lätt för att lyfta blicken och se helheten samtidigt som du får energi av att arbeta mer operativt och nära verksamheten. Vidare ser vi att du är kommunikativ och samarbetsinriktad samt vågar ifrågasätta när så behövs.
För att vara framgångsrik i denna roll är du en prestationsorienterad men prestigelös person som uppskattar en roll där du arbetar såväl operativt som strategiskt. Du trivs i en miljö präglad av snabb utveckling där din insats göra skillnad.

Vi arbetar med några av Sveriges mest älskade företag och varumärken, som Volvo Cars, Gina Tricot, Liseberg, Burger King, SkiStar och Hemköp. Vertiseit är en strategisk partner och fullservicebyrå för framtidens digitala kundupplevelser i butik. Vår målsättning är långsiktiga affärsrelationer där värdeskapandet för kunden är avgörande.

HOS OSS FÅR DU

  • Arbeta med ett fantastiskt team av olika kompetenser
  • Arbeta i en kreativ miljö i centrala Varbergs
  • En kultur som präglas av kreativitet och framåtanda
  • En gemenskap där alla är delaktiga i bolagets framgång och utveckling

Placeringsort: Varberg
Omfattning: 100 %
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 10:e januari. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, tillsättning av denna tjänst kan komma att ske innan ansökningsperioden gått ut. Tjänsten är heltid med placering på vårt huvudkontor i Varberg. För mer information är du välkommen att kontakta Adrian Eriksson på telefonnummer 070-59 210 21 eller adrian@vertiseit.se Ansökningar tas emot via ansokan@vertiseit.se.

Vertiseit AB

Vertiseit är en strategisk partner och fullservicebyrå för framtidens digitala kundupplevelser i butik. Vi skapar varumärkes- och affärsvärde för våra kunder genom att koppla samman den fysiska och digitala upplevelsen. Vi tar vår utgångspunkt i kundresan och är experter på det fysiska kundmötet.

CFO till Vertiseit