SUPPORTTEKNIKER VIKARIAT TILL VERTISEIT

Vill du arbeta på ett kreativt företag under stark tillväxt, vars kärnvärden präglas av kreativitet, enkelhet och kundnytta? Har du bred teknikkompetens och hög servicekänsla? Då är du troligen vår nästa medarbetare inom vårt användarstöd.

TJÄNSTEN

Som supporttekniker på Vertiseit arbetar du i gruppen som ansvarar för att säkerhetsställa funktionen av våra kunders lösningar. Gruppen bidrar till att stötta och hjälpa slutanvändarna i deras användning av våra tjänster. Målsättningen är en ständigt ökande kundnöjdhet och ett professionellt bemötande.

Tjänsten innebär att ge våra kunder användarsupport och hantera deras inkommande ärenden genom registrering, prioritering och klassificering. Du skall assistera kunderna i deras arbete med våra produkter och lösningar. Du skall driftövervaka och arbeta proaktivt. Du ansvarar för kontakten med våra servicetekniker. Du arbetar enligt angivna processer och rutiner för uppfyllande av servicenivå mot kund. Tjänsten innebär även underhåll och utveckling av systemdokumentation.

VI SÖKER

Den person vi söker är serviceinriktad, social, självgående och sätter stort värde på kvalité. Viktiga egenskaper i ditt arbete är att vara ansvarstagande, noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.

Kvalifikationer

  • God servicekänsla
  • Bred teknisk kompetens
  • Erfarenhet från arbete i Windowsmiljö
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Hos oss får du

  • Arbeta i ett fantastiskt team av olika kompetenser
  • Arbeta i en kreativ miljö på Varbergs kanske bästa kontor
  • En kultur som präglas av kreativitet och framåtanda
  • En gemenskap där alla är delaktiga i bolagets framgång och utveckling

Placeringsort: Varberg
Omfattning: Vikariat 100 % fram till 2019-03-15
Tillsättning: Omgående

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, tillsättning av denna tjänst kommer att ske omgående. Tjänsten är heltid med placering på vårt huvudkontor i Varberg. För mer information är du välkommen att kontakta Adrian Eriksson på telefonnummer 070-592 10 21 eller. Ansökningar tas emot via ansokan@vertiseit.se

Vertiseit AB
Vertiseit är en helhetsleverantör av lösningar för Digital Signage, med kunder som Volvo, Liseberg, Stena Line, Hemköp och Burger King med flera. Vi är ett bolag under stark tillväxt och söker nu supporttekniker med placering i Varberg. Bolaget har 33 anställda, huvudkontor i Varberg och omsatte under verksamhetsåret 2017 drygt 47 MSEK.

Supporttekniker till Vertiseit