Vill du arbeta på ett kreativt företag under stark tillväxt, vars kärnvärden präglas av kreativitet, enkelhet och kundnytta? Söker du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken och att bli en del av ett utvecklingsteam i den absoluta framkanten? Då är du troligen vår nästa utvecklare.


Tjänsten
 
Som systemutvecklare på Vertiseit är du en del av teamet som utvecklar våra lösningar för Digital Signage. Utvecklingen sker i ett team av sex systemutvecklare vilket ger stor frihet, ansvar och möjlighet att påverka.

Vi älskar att jobba med moderna verktyg som Angular, Node, Git och Teamcity.

Vi arbetar med några av Sveriges mest älskade företag och varumärken, som Volvo Cars, Gina Tricot, Burger King, SkiStar och Hemköp. Vi är en premiumleverantör av Digital Signage, med fokus på långsiktiga affärsrelationer. Många av våra lösningar bygger på integrationer med uppdragsgivarens system och plattformar, viket ger dig varierande utmaningar och möjlighet att få arbeta i projekt med kundens utvecklingsteam.

Vi söker
Den person vi söker är ambitiös, driftig och sätter stort värde på kvalité. Viktiga egenskaper i ditt arbete är att vara prestigelös, lyhörd och resultatinriktad.

För att lyckas tror vi att du har relevant utbildning och ett brinnande intresse. Vi arbetar med många verktyg och tror på att använda rätt verktyg på rätt plats, t.ex. Node, C#, JS, Angular, Sass, SQL och Python.

Vi ser gärna att du är van att arbeta med hela teknikstacken från databas och backend till frontend och har inga problem att sätta dig in i nya tekniker eller programmeringsspråk.

Kvalifikationer

  • Brinnande intresse för applikation och webbutveckling
  • Relevant utbildning och erfarenhet
  • Full-stack-utvecklare

Hos oss får du

  • Arbeta i ett fantastiskt team av ambitiösa utvecklare
  • Arbeta i en kreativ miljö på Varbergs bästa kontor
  • En kultur som präglas av kreativitet och framåtanda
  • En gemenskap där alla är delaktiga i bolagets framgång och utveckling

Placeringsort: Varberg
Omfattning: 100 %
Tillsättning: Löpande

Ansökan
Sista ansökningsdag är den första september. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, tillsättning av denna tjänst kan komma att ske innan ansökningsperioden gått ut. Tjänsten är heltid med placering på vårt huvudkontor i Varberg. För mer information är du välkommen att kontakta Oskar Edespong på telefonnummer 070-35 79 145 eller oskar@vertiseit.se. Ansökningar tas emot via ansokan@vertiseit.se, eller på vår formulär.

Vertiseit AB
Vertiseit är en helhetsleverantör av lösningar för Digital Signage, med kunder som Volvo, Liseberg, Stena Line, Hemköp och Burger King med flera. Vi är ett bolag under stark tillväxt och söker nu full-stack-utvecklare med placering i Varberg. Bolaget har 33 anställda, huvudkontor i Varberg och omsatte under verksamhetsåret 2017 drygt 47 MSEK.

Full-stack-utvecklare till Vertiseit